Gent per Formentera, PSOE i EU han presentat el seu programa electoral conjunt al Parlament de les Illes Balears per als propers comicis del 26 de maig.

 

El programa compta amb un  total de 22 mesures de fàcil consulta que es troben dividides en 7 temàtiques: Autogovern i serveis de l’Administració, Finançament, Educació, Habitatge, Cultura, Sanitat, i Medi Ambient i Mobilitat.

 

Es tracta d’un conjunt de propostes que cerquen facilitar un Govern que escolti i tingui en compte l’opinió dels formenterers i formentereres a l’hora de la presa de decisions amb una important repercussió en la sostenibilitat territorial, social i l’econòmica de l’illa.

 

En aquest sentit, Sílvia Tur, cap de llista de la coalició, ha destacat l’ampliació d’oferta de formació professional amb cicles rotatoris, el servei d’acompanyament de l’habitatge, la creació del servei d’atenció mèdica d’emergències 061 i la gestió integral del fondeig d’embarcacions al litoral de Formentera com a alguns dels objectius prioritaris a assolir.

 

Així mateix, s’ha posat en relleu el seu compromís a treballar perquè el Govern reguli els horaris i freqüències del transport marítim entre illes, per facilitar que els residents de Formentera puguin desplaçar-se amb garanties de connectivitat amb els vols de primera i darrera hora tant per anar com per tornar.

 

Finalment, s’ha explicat que aconseguiran les inversions necessàries per fer possible la modernització de la xarxa troncal de sanejament de l’illa així com també de la depuradora, que són competència del Govern.

 

Podeu consultar el programa electoral al Parlament en el següent enllaç: http://www.gentxformentera.cat/parlament/

 

Formentera, 21 de maig de 2019