Gent per Formentera, que concorre en solitari a les eleccions al Consell de Formentera i en coalició amb el Psoe al Parlament Balear, ha informat aquest matí a través de l’actual president del seu candidat i actual president del Consell de Formentera que «Gent per Formentera no penjarà cartells a les parets exteriors de l’illa».

Jaume Ferrer ha explicat que la decisió obeeix «a motius de neteja i d’imatge. Pensem que avui en dia hi ha canals d’informació suficients com per estalviar la brutícia de l’illa, sobretot quan portem tant temps treballant per tenir una illa neta i tranquil·la per a residents i visitants». Ferrer a indicat també que «estam a les portes de la temporada turística, i pensam que aquesta mesura va en sentit de la responsabilitat, la imatge parets plenes de cartells, la majoria de vegades mig desenganxats i caiguts per terra, no és la imatge que volem donar».

Malgrat això Ferrer ha explicat que per deferència cap a les altres candidatures i la tradicional enganxada de cartells de la nit electoral, GxF  «hi anirà i farà l’aferrada simbòlica d’un cartell, però serà l’únic que cartell de GxF que es veurà a l’exterior de l’illa en tota la campanya».