Avui ens hem aixecat amb la colpidora notícia que el nostre company Omar Bouhia ha estat agredit mentre treballava. N’Omar és membre del nostre partit i forma part de la llista de GxF per a les properes eleccions. Però també és taxista d’aquesta illa, on treballa per oferir sempre un servei de qualitat a totes les persones que visiten Formentera.

Volem traslladar-li tota la força i desitjar-li una ràpida recuperació, alhora que volem condemnar enèrgicament aquesta agressió. Aquest és un clar exemple del visitant que no volem a la nostra illa.
Volem persones respectuoses amb el nostre entorn i la nostra gent; no volem ser esclaus d’aquells qui venen buscant el luxe pensant que perquè paguen poden fer qualsevol cosa.

Volem que totes aquelles persones que com l’Omar viuen i treballen a Formentera puguin fer-ho de manera lliure i tranquil·la sense patir per la seva integritat.

Per això seguirem defensant un model d’illa on el luxe sigui la tranquil·litat del nostre entorn i la proximitat del nostre tracte.

Diguem no a les agressions i sí als formenterers i a les formentereres com l’Omar.