Gent per Formentera oferirà al PSOE reeditar la coalició electoral per presentar candidatura conjunta al Parlament Balear.

Gent per Formentera ha celebrat reunió de la seva executiva amb tres punts a l’ordre del dia: valorar el balanç de la feina duta a terme per la diputada Sílvia Tur, valoració del balanç de la feina feta pel Govern de les Illes Balears i orientació de la candidatura al Parlament de les Illes Balears de cara a les eleccions del 26 de maig.

La secretària general del partit, Susana Labrador, ha informat que després d’analitzar totes les iniciatives que ha dut a terme, GxF valora la feina de Sílvia Tur com a «molt positiva, tot assolint el compliment d’una part molt important dels objectius marcats a l’inici de legislatura en el marc de l’acord GxF-PSOE ».

Sobre el balanç de la tasca duta a terme per l’executiu balear, presidit per Francina Armengol, Labrador ha assenyalat que després de veure amb perspectiva la legislatura, la valoració «ha estat bona».

Susana Labrador ha explicat que «en conseqüència a la valoració positiva tant de Sílvia Tur com del Govern, s’oferirà al PSOE reeditar, en els mateixos termes, la coalició electoral que tants bons resultats electorals va obtenir el 2015 i que tants bons fruits ha donat a Formentera i a les Illes Balears».

 

Formentera, 19 de març de 2019