Alejandra Ferrer, candidata de Gent per Formentera a la presidència del Consell, ha anunciat la proposta d’unir en bicicleta el nucli turístic d’es Pujols amb el parc natural de ses Salines i ses Illetes.
Aquest és un projecte d’acord amb les polítiques de sostenibilitat i respecte pel medi ambient que s’han anat aplicant les darreres legislatures des del Consell de Formentera. Es tracta d’oferir un nou enllaç entre el nucli turístic més important de l’illa i una de les zones de més valor mediambiental i paisatgístic de Balears alhora que es promou a mobilitat sostenible entre residents i visitants.
L’anunci ha estat fet aquest dimarts en l’acte de campanya celebrat a l’hotel Voramar d’es Pujols que ha aplegat a una seixantena de persones.

 

L’acte, que ha comptat amb les intervencions d’Alejandra Ferrer,  Rafael González, Daisee Aguilera, Jordi Vidal i Jaume Ferrer, ha servit per fer un repàs de projectes duts a terme a es Pujols com la circumval·lació, que està permetent la conversió progressiva en zona de vianants dels carrers interiors i la plaça Europa, així com la important reforma del passeig marítim.

 

Aquests projectes tindran la seva continuïtat amb l’habilitació de nous equipaments esportius, parcs infantils i el condicionament de zones verdes, alhora que es continuarà amb una tercera fase d’actuacions que implicarà la reforma de l’avinguda Miramar i el carrer Punta Prima.

 

Així mateix, en l’apartat mediambiental, s’ha parlat de la nova contracta de residus adaptada a la realitat actual i que suposarà una passa endavant en el servei de recollida i reciclatge, a més d’aprofundir en la neteja de platges i litoral.

 

 

“Formentera en bones mans”

 

Formentera, 14 de maig de 2019