Gent per Formentera, que concorre en solitari a les eleccions al Consell de Formentera i en coalició amb PSOE i EU al Parlament Balear, informa que no aferrarà cartells a les parets exteriors de l’illa. La formació dona continuïtat així a una mesura de sostenibilitat que ja es va posar en pràctica a les eleccions del 2015.

Segons la secretària general de GxF, Susana Labrador, “sempre hem apostat per una illa neta. A més, estimem que les electores i electors dels propers comicis ja disposen de prou canals d’informació”.

Labrador ha assenyalat que “som a inicis de la temporada turística, i aquesta mesura va en un sentit de responsabilitat. Parets plenes de cartells, a vegades mig desenganxats o caiguts per terra, no és la imatge que volem donar”.

Malgrat que GxF ha decidit no penjar cartells,  la formació agraeix al Consell de Formentera la instal·lació de plafons de fusta a diversos punts de l’illa destinats a aquesta funció.

Aferrada simbòlica

Labrador ha explicat que, per deferència vers a les altres candidatures i els mitjans de comunicació, GxF participarà a la tradicional enganxada de cartells de la nit electoral amb l’aferrada simbòlica d’un cartell, que serà retirat en acabar l’acte.

 

Formentera, 02 de maig de 2019