Ahir, 11 d’abril de 2023, Gent x Formentera celebrà una assemblea extraordinària al seu local de Sant Ferran per informar a la seua militància de l’estat en què es troben les negociacions amb el PSIB en relació a la candidatura al Parlament de les Illes Balears.

L’assemblea comptà amb la participació de prop d’un centenar de militants, entre presencials i delegacions de vot. L’ordre del dia, va tractar en exclusiva la candidatura al Parlament i l’estat de les negociacions mantingudes amb el PSIB. La secretària general del partit, Sònia Cardona, exposà l’estat de les negociacions.

La militància de GxF ho va analitzar i debatre, i traslladà la opinió al respecte, establint les condicions de l’equip negociador del partit de cara a arribar a un possible acord.

Finalment s’acordà per unanimitat completar la candidatura de Silvia Tur al Parlament, per a concórrer en solitari a les eleccions autonòmiques, en cas que no hi hagi acord en les properes hores o dies. La llista, on Tur és titular, es completà amb dos suplents: Alejandra Ferrer (candidata a la presidència al Consell Insular de Formentera) i Rafael González (número dos de la llista al Consell). Així, GxF completa una llista amb persones destacades del partit per defensar el seu projecte insularista al Parlament autonòmic.

Així mateix s’acordà que, Gent x Formentera vol un govern d’esquerres fort a les Illes Balears i es disposa a investir la candidatura progressista més votada en les properes eleccions de maig. Alhora, GxF, mitjançant la seua candidata es compromet a donar estabilitat a aquest govern durant quatre anys i a defensar, com sempre ha fet, l´interès general de la nostra illa.

Formentera, 12 d’abril de 2023.