Gent per Formentera celebrarà el seu darrer acte de campanya a l’Escola de Sant Ferran, on demanarà poder donar continuïtat a l’estabilitat política que ha gaudit Formentera aquests darrers anys.

 

Alejandra Ferrer, candidata de GxF al Consell Insular, creu que gràcies a aquesta estabilitat Formentera ha pogut avançar en la creació de nombrosos serveis orientats a millorar la vida de les persones, a crear equipaments com el Centre de Dia o el Tanatori i a millorar els pobles. Ferrer considera que ha set possible gràcies a la majoria que els ha permès treballar sense disputes partidistes.

 

Així mateix, Gent per Formentera aprofitant que l’acte es realitzarà a l’actual escola de Sant Ferran, anunciarà la creació d’un nou Centre de les Arts una vegada s’hagi posat en funcionament la nova escola.

 

Segons ha avançat Alejandra Ferrer, aquest nou Centre de les Arts acollirà el conservatori de música, fusionat amb l’escola municipal de música, diversos espais per a l’aprenentatge d’arts plàstiques i escèniques, sales polivalents per a actes, i un auditori l’ús del qual es compatibilitzarà també com a centre de congressos.

 

Ferrer ha destacat la voluntat que el poble de Sant Ferran sigui l’eix de la vida cultural de Formentera, alhora que ha apostat també per l’obertura d’una nova oficina d’atenció ciutadana (OAC) al poble, una oficina amb capacitat de registre i el mateix horari i serveis que la de Sant Francesc.

 

Finalment, Ferrer ha refermat el seu compromís per millorar Sant Ferran recordant que el proper curs s’enllestirà la segona fase de l’Avinguda Joan Castelló Guasch, donant continuïtat a les millores que s’han fet als carrers del poble els darrers anys.

 

                                                                                                                                                                    “Formentera en bones mans”

Formentera, 23 de maig de 2019