Alejandra Ferrer, candidata de Gent per Formentera a la presidència del Consell, ha anunciat la proposta d’establir un nou servei de transport a la demanda per facilitar viatges gratuïts a la gent major que s’hagi de desplaçar a l’hospital, al Centre de Dia o a les barques per anar a Eivissa. Aquest servei, contemplat en el nou pla de mobilitat sostenible de Formentera per a les persones que viuen en disseminat, permetrà millorar la dependència pròpia de les persones majors i també facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar de les seues famílies.

 

Ferrer ha donat a conèixer també la iniciativa de dotar es Cap d’una nova Casa del Poble a partir de la reforma de la instal·lació existent en l’actualitat, així com la millora de les pistes esportives, de manera que “la gent d’es Cap disposi d’un espai amb les instal·lacions i serveis necessaris per a dur-hi a terme activitats esportives, culturals i de lleure”, ha apuntat.

 

Així mateix, Ferrer ha anunciat que el nou pla de carreteres permetrà dur a terme la rehabilitació de la carretera de Cala Saona i la segona fase de la carretera d’es Cap, dotant-la de més seguretat. A més, s’ha compromès a reforçar la brigada de camins per incrementar la seva capacitat operativa i poder millorar l’eficàcia en el seu manteniment.

 

Durant l’acte, celebrat al bar es Cap, i que ha comptat també amb les intervencions de la candidata al Parlament Silvia Tur, Jaume Ferrer, Vanessa Parellada i Pep des Ferrer, s’ha parlat de la millora general dels serveis de l’illa en els darrers 12 anys a l’illa de Formentera i de la necessitat d’aprofitar els beneficis del turisme per millorar la qualitat de vida de tots els residents.


                                                                                                                                                                “Formentera en bones mans”

Formentera, 20 de maig de 2019