Arran de l’anunci del Partit Popular de les illes de presentar davant els jutjats una querella amb la clara intencionalitat de perjudicar políticament Jaume Ferrer, President del Consell Insular de Formentera.

GentxFormentera vol manifestar públicament la nostra tranquil·litat davant aquest nou atac, i refermar-mos en la convicció que els nostres càrrecs electes sempre han treballat en la defensa de Formentera i guiats per l’interès general.

Tota la informació que el PP de Formentera ha facilitat a la seva matriu Balear, prové del portal de transparència del Consell Insular de Formentera i ha estat exposada en seu plenària totes les vegades que ha estat sol·licitada, essent aquest un tema recurrent en l’estratègia de desgast del PP de Formentera.

Totes les feines a les quals es fa referència des de l’oposició han estat encarregades conforme llei, han estat entregades i han estat emprades adequadament per assolir subvencions públiques, defensar documentadament projectes cabdals per l’illa de Formentera, i conèixer dades turístiques específiques per a la nostra illa, ja que no comptàvem amb un observatori turístic propi.

Només podem enquadrar aquesta estratègia dins les accions desesperades d’un partit polític, el Partit Popular, que només pot sobreviure intentant estendre l’ombra de dubte sobre corrupció a altres formacions.

Els partits progressistes del pacte han exigit i assumit responsabilitats polítiques sobre aquesta matèria. En contraposició, el Partit Popular, compta amb càrrecs electes empresonats per corrupció companys i estrets col·laboradors dels que ara acusen.

El PP és un partit qualificat per la justícia d’organització criminal, que desacredita a la justícia quan l’investiga, l’ofega sense mitjans i amb legislació que acurça els procediments amb dubtosa intencionalitat i que ara acut a ella, per instrumentalitzar-la en la seva particular estratègia política del ventilador.

Gent per Formentera lamenta aquesta decisió electoralista que pretén erosionar la credibilitat d’adversaris polítics i mostra el seu suport a Jaume Ferrer.