Gent per Formentera ha presentat la seva llista per a les eleccions del 28 de maig de 2023. Abans de l’acte celebrat a l’hotel Rocaplana que ha comptat amb gran part de la militància i molts simpatitzat, GxF ha celebrat una assemblea extraordinària per ratificar la llista.

Alejandra Ferrer, la candidata a la presidència del Consell i cap de llista de GxF, ha presentat una llista en què ha destacat «la preparació i joventut de la majoria dels seus integrants, als que ha agraït que hagin fet una passa endavant per ajudar a crear un projecte que ens torna a il·lusionar i que és necessari per salvaguardar Formentera».

La candidata ha destacat que «amb aquesta llista combinem joventut, però també experiència, ja que alguns dels integrants coneixen molt bé la realitat de la institució». «Demanem a la ciutadania que dipositi la seua confiança en Gent per Formentera, per poder tornar a posar-nos al capdavant del Consell. Som un partit que va néixer per defensar els interessos de Formentera i dels seus residents, i des del que actualment podem fer front a totes les amenaces actuals que hi ha a l’illa», ha declarat Ferrer.

Alejandra Ferrer encapçala aquesta llista en què s’han cercat perfils per poder posar-se al capdavant de les diferents conselleries de la institució. «Després d’haver demostrat la seua solvència i capacitat de feina, aquest nou apassionant viatge no el podem dur a bon port si no tenia un copilot de la talla d’en Rafael González, el nostre actual conseller d’Urbanisme i Mobilitat que ha dut endavant un dels projectes més proteccionistes del Consell, com és la limitació d’entrada de vehicles» i que, actualment, està assessorant consells d’altres illes que volen seguir el camí que iniciàrem fa més de 4 anys.

Entre les prioritats i les preocupacions de tots els membres de la llista, segons ha destacat, Alejandra Ferrer, està: trobar una solució definitiva al problema de l’habitatge i a l’alt cost de vida que hem de pagar els formenterers i formentereres. «Però tampoc ens hem d’oblidar de tenir cura del nostre medi ambient i territori, que no es pot tensionar més», segons ha afegit la cap de llista que defensarà «que la nostra illa sigui amable per als visitants, però també per als residents que hi viuen i volen fer un projecte de vida a la nostra illa».

 

LLISTA DE GXF AL CONSELL INSULAR A LES PROPERES ELECCIONS LOCALS DE 28 DE MAIG DE 2023

1- Alejandra Ferrer Kirschbaum

2- Rafa González Ribas

3- Aleida Escandell Wescott

4- Josep Marí Mayans

5- Helena Costa Juan

6- Silvia Tur Ribas

7- Raquel González Cardona

8- Vicent Castelló Riera

9- Adan Ferrer Ribas 1

0- Cristina Escandell Guasch

11-José Alejandro Figueiras Pérez

12- Jordi Vidal Marí

13-Paquita Juan Escandell

14-Omar Bouhia El Haouzi

15-Rebeca Villasante Mayans

16-Jordi Crespo Cabrera

17- Algamarina Lanfrancon

18-Juan Escandell Mayans

19-Marina Mayans Marí

20- Jorge Dopico Mesa

21- Rita Ferrer Tur

22-Josep Campillo Marí

23- Sara Miguel Tur

24- Manolo Mayans Colomar

25- Sònia Cardona Ferrer

26-Susana Labrador Machado

27- Bartomeu Escandell Tur