Jaume Ferrer, que durant les tres darreres cites electorals ha estat el candidat a encapçalar les llistes de Gent per Formentera a les eleccions locals, ha anunciat aquesta tarda que no serà el proper candidat de Gent per Formentera al Consell.

Aquesta tarda ha fet pública la seva decisió acompanyat del seu partit,de l’Executiva i de la militància , després de 12 anys de compaginar la Presidència del Consell i la Secretaria General de Gent per Formentera, càrrec que va exercir fins a l’any passat i segons les seves paraules, “ha estat una decisió meditada però és la millor per al partit i per a Formentera”.

Jaume Ferrer ha volgut agrair a Gent per Formentera la confiança d’oferir-li la possibilitat de continuar encapçalant aquest projecte polític que tant ens il·lusiona.

També ha aprofitat per agrair l’estima i suport rebuts durant la seva dedicació política a Gent per Formentera; assumir aquest lideratge ha suposat un enorme orgull i privilegi, però també ha comportat sacrificis personals i familiars.

Ha volgut fer també una menció especial als consellers i conselleres que l’han acompanyat, “sempre he entès la política com una feina d’equip”.

Jaume Ferrer està convençut de la fortalesa de Gent per Formentera, una formació política de present i de futur, i demana als militants i votants que li vulguin agrair la seva dedicació aquests darrers anys que ho facin donant suport al projecte del seu partit.

Ha conclòs la seva compareixença recordant el seu ple compromís amb la feina de govern al Conselll Insular de Formentera: “per concloure el projectes en marxa o deixar-los ben encaminats”. Les darreres referències més emotives han estat els agraïments a la seva família.

Formentera, 9 de gener de 2019.

notícia-9-gener