Gent per Formentera ha presentat la seva llista per a les eleccions del 26 de maig. L’acte, que s’ha celebrat al restaurant Tanga de la platja de Llevant, ha reunit al voltant de 600 persones entre militància i simpatitzants.

Alejandra Ferrer, cap de llista de GxF, ha presentat una llista “plena d’experiència, participació, formació, joventut, energia i cor” on ha volgut destacar el compromís dels seus integrants amb “un projecte que vol donar continuïtat a les polítiques de sostenibilitat, benestar social i protecció de la nostra cultura i patrimoni que vam posar en marxa el 2007 i que tants bon resultats han donat fins a dia d’avui”.

WhatsApp Image 2019-03-31 at 11.35.19(1)

Integrants de la llista

Alejandra Ferrer encapçala un equip “amb experiència, energia, il·lusió i moltes ganes de dur la feina i els reptes que ens esperen endavant” on Rafael González, actual conseller d’Infraestructures i Mobilitat ocupa el segon lloc, mentre que el número tres és per l’actual secretària general del partit i consellera de Cultura i Patrimoni, Susana Labrador i el lloc número quatre per Josep Marí Mayans, persona molt coneguda pel seu compromís i implicació social en diverses entitats de l’illa.

En el número 5 apareix Vanessa Parellada, que en aquesta legislatura ha ocupat la cartera de Benestar Social, mentre que el número sis és per Bartomeu Escandell, actual conseller de Presidència, Hisenda i Medi Rural, el setè lloc per Daisee Aguilera, consellera de Medi Ambient, el vuitè per Jordi Vidal, conseller d’Esports, el novè per Lorena Alemany, professora de l’IES Marc Ferrer i en desè lloc hi figura Sílvia Tur, actual diputada al Parlament de les Illes Balears per Gent per Formentera i PSOE, que alhora és la candidata al Parlament proposada pel partit. La llista de titulars la tanca simbòlicament l’actual President del Consell Jaume Ferrer.

Així mateix, a les vistes del balanç positiu d’aquesta legislatura, l’assemblea de Gent per Formentera ha aprovat la candidatura de Silvia Tur al Parlament Balear,  mantenint l’oferta al PSOE per a reeditar en els mateixos termes la coalició electoral amb que ambdues formacions van concórrer a les eleccions del 2015.

 

Formentera, 30 de març de 2019