Gent per Formentera ha presentat el seu programa electoral per als propers comicis del 26 de maig, un programa que compta amb un  total de 428 mesures, de fàcil consulta ja que es troben dividides en 11 temàtiques: Medi Ambient, Mobilitat, Cultura, Ensenyament, Esports, Nuclis Urbans i Equipaments, Ordenació territorial, Paisatge i Sol Rústic, Economia, Polítiques Socials, Participació Ciutadana i Autogovern i Gestió.

 

En veu de Susana Labrador, secretària general de GxF, es tracta d’un conjunt de propostes pensades per i des de Formentera “que posen les persones al centre de l’acció de govern, per això els apartats dedicats a polítiques socials, medi ambient i cultura conformen una part destacada del programa”.

 

Labrador ha destacat la incorporació de “les aportacions fetes pels grups de treball formats per militants i simpatitzants i que foren la base de les ponències tractades a les Jornades de Participació celebrades el passat mes de març”. Així mateix, també s’integren diverses demandes dels vesins, associacions i entitats de l’illa a fi de donar resposta a les seves necessitats.

 

El programa aposta per seguir treballant per una Formentera “de 365 dies que vetlli per la millora del benestar dels nostres residents i no sols del turisme” ha assenyalat  Alejandra Ferrer, candidata al Consell.

 

Ferrer ha apuntat que el nou programa per als pròxims 4 anys de legislatura aprofundeix “amb una voluntat de continuïtat, a les polítiques de sostenibilitat, tan mediambiental com sociocultural i econòmica, i que prioritza l’adopció de mesures que garanteixin l’accés a l’habitatge, els serveis públics i la mobilitat mitjançant un transport sostenible”. En aquest sentit, Ferrer incideix en que cal aprofitar el benefici generat pel turisme com principal motor econòmic de l’illa, per a treballar en la revitalització del sector primari, amb la potenciació del producte local i l’artesania, així com del sector agrari i pesquer.

 

Podeu consultar el programa electoral de GxF al següent enllaç: http://www.gentxformentera.cat/programa/

 

 

“Formentera en bones mans”

 Formentera, 17 de maig de 2019