En un acte i dinar reuneix a més de 250 persones

Avui dissabte 27 d’octubre, Gent x Formentera actualitza i presenta la seva nova imatge, a l’assemblea realitzada mitjançant una modificació dels estatuts.

Altres aspectes destacats de l’assemblea han estat la valoració de la temporada turística i donar compte de l’estat d’execució dels projectes en marxa fins al final de la legislatura.

A més de l’assemblea, GXF ha organitzat un acte i posterior dinar obert als simpatitzants. L’acte ha consistit en uns breus parlaments de Jaume Ferrer, President del Consell de Formentera, que ha fet un repàs de les principals fites de la present legislatura. Seguidament, Alejandra Ferrer, vicepresidenta i consellera de territori i turisme, que ha exposat als assistents el model turístic cap al qual Formentera camina i les implicacions de la zonificació i l’assumpció de competències. Després, Rafa González, conseller d’infraestructures i mobilitat, ha exposat el camí cap a una nova mobilitat sostenible a la nostra illa, i la llei que es tramita al parlament per aconseguir la limitació de l’entrada de vehicles a Formentera.

A continuació, ha pres la paraula la diputada per Formentera Sílvia Tur, qui ha introduït les línies mestres de la seva acció al Parlament de les Illes Balears en defensa de les iniciatives i demandes sorgides des de Formentera.

Per cloure l’acte, la Secretària General de Gent per Formentera, Susana Labrador, ha presentat un dels objectius que la nova executiva s’havia proposat: renovar la imatge gràfica perquè el símbol del partit continuï identificant-nos i transmeti la renovació, frescor i solvència que GxF representa.

La militància i simpatitzants de Gent per Formentera han estat convidats a participar en les feines d’anàlisi dels èxits assolits i els reptes de futur als quals ens enfrontem. Gent per Formentera iniciarà els grups de treball per tornar a comptar amb un programa electoral participat i pensat per a la Formentera del Futur.

“Una illa, un camí, una gent”