Alejandra Ferrer, candidata de Gent per Formentera a la presidència del Consell, ha anunciat la proposta d’instal·lar a la Mola una oficina d’atenció ciutadana amb capacitat de registre, amb el mateix horari i serveis que la que hi ha ara a Sant Francesc. Ferrer ha afegit que també se n’instal·larà una altra a Sant Ferran apropant així la institució als pobles històrics i alliberant de demanda la de Sant Francesc.

 

En una altre moment de l’acte, Ferrer ha fet referència a les mesures contemplades al nou pla de mobilitat sostenible a l’illa de Formentera “Farem arribar el transport públic a la Mola cada hora a l’hivern i cada mitja hora a l’estiu”.

 

A l’acte, celebrat a la Casa del Poble de La Mola i que ha comptat amb la presència de nombrosos vesins, hi han intervingut la candidata al Parlament Silvia Tur i Susana Labrador, secretària general de GxF, que s’ha felicitat pels excel·lents resultats de la col·laboració entre administracions i entitats per reactivar la vida cultural de la població, amb una programació cultural estable i de qualitat a la Casa del Poble. Aquestes sinergies es veuran reforçades amb la propera obertura del nou espai cultural del far de la Mola, els projectes de rehabilitació conjunta del Molí d’en Botigues, així com fer possible que el Molí Vell pugui tornar a rodar.

 

Bartomeu Escandell i  Pep des Ferrer  han desenvolupat el paquet de mesures previstes al programa de GxF per a la revitalització del camp, el paisatge, i el medi ambient que ara disposaran d’un finançament extraordinari provinent de la recaptació de la comercialització d’estades turístiques que anirà destinada a redistribuir els beneficis turístics destinant part d’aquests a l’escola d’oficis agraris de ca ses Ferreres, que permetrà potenciar oficis tradicionals com la pedra seca i oferir formació per a agricultors i ramaders.

 

 

                                                                                                                                                                   “Formentera en bones mans”

 

Formentera, 18 de maig de 2019