La proposta de candidatura, presentada per l’executiva, ha comptat amb el suport unànime de la militància del partit.

La militància de GxF estava convocada per avui dissabte a una assemblea amb caràcter extraordinari i ha respost amb un gran èxit de participació (86 militants han participat de forma directa o representats).

Des de Gent per Formentera estem convençuts que amb aquesta candidatura es prioritza la participació amb l’incorporació de nou talent, essent una de les principals raons avançar en la renovació del partit.

Alejandra Ferrer ha pres la paraula per agrair la confiança i suport del seu partit i ha destacat que és el moment adequat i que se sent capacitada per a tirar endavant l’enorme responsabilitat de defensar l’interès general de Formentera, afrontant el nou repte amb responsabilitat i il·lusió.

Ferrer ha ressaltat que la seva participació al projecte polític de GxF li ha permès formar part d’un gran equip i que aquesta formació és l’única que defensarà Formentera tenint en compte les necessitats socials i mediambientals amb coherència i equilibri. Ha agraït a en Jaume Ferrer, al seu partit, i a totes les persones que l‘han precedit.

A més de la ratificació de nous militants i altres assumptes de tràmit, GxF ha informat que s’estan posant en marxa els grups de treball per tornar a comptar amb un programa electoral participat i pensat per a la Formentera del futur. Així mateix, s‘ha convidat a la militància a participar-hi.

Formentera, 12 de gener de 2019.

 

assemblea 12 gener