Gent per Formentera ha iniciat aquest dilluns una roda de trobades amb les associacions de veïns per compartir propostes de millora i escoltar les necessitats dels residents a les poblacions i veïnats de l’illa.

Així, entre aquesta setmana i inicis de la vinent s’han programat diverses reunions, obertes a la participació de tothom, amb les AA/VV des Caló, Sant Ferran, es Ca Marí, la Savina, es Pujols, la Mola i Sant Francesc i ses Bardetes.

La secretària general de la formació, Susana Labrador, ha destacat que “després de les Jornades de Participació i la feina feta en els grups de treballs, hem iniciat les trobades amb vesins, col·lectius i associacions”.

Labrador ha remarcat la importància que té per a GxF “conèixer l’opinió i les peticions de les vesines i vesins dels nostres pobles cara a que les seves aportacions ens permetin complementar les propostes que enllestiran el nostre programa electoral”. Així mateix, ha fet una crida a tothom qui ho vulgui a participar d’aquestes trobades, de les que n’espera que sorgeixin propostes que ajudin a enriquir el programa i “incidir en la millora de la qualitat de vida dels residents a Formentera”.

 

Formentera, 05 d’abril de 2019