Gent per Formentera encetarà aquesta setmana un seguit de trobades amb entitats i associacions de l’illa amb l’objectiu de copsar el parer del teixit associatiu i prendre nota de les seves propostes.

Així, s’han programat diverses reunions amb associacions de veïns, agrupacions de caire cultural, educatiu i esportiu, representants del sector empresarial i col·lectius relacionats amb el territori entre d’altres per escoltar les propostes dels seus integrants i socis, així com les seves necessitats, cara a tenir-les en compte en la configuració del programa electoral per a les eleccions del 26 de maig.

La secretària general de GxF, Susana Labrador, ha valorat la importància d’aquestes trobades, ja que “Gent per Formentera té la responsabilitat política de defensar els interessos i necessitats de les formentereres i els formenterers. Ens cal escoltar doncs les seves aportacions per integrar-les en el nostre programari”.

Labrador ha destacat també la feina prèvia feta a les Jornades de Participació celebrades a inicis de març, una feina duta a terme per diversos grups de treball que “servirà per presentar les propostes de GxF a les associacions i entitats de l’illa a fi de donar resposta a les seves necessitats”.

 

Formentera, 24 de març de 2019