Gent per Formentera ha celebrat aquest divendres el seu primer acte de campanya a Sant Francesc, a la cafeteria San Francisco.

 

En un acte emotiu i amb molta participació que ha comptat amb les intervencions de Josep Marí (Pep des Ferrer), Jaume Ferrer, Sílvia Tur, Alejandra Ferrer i Susana Labrador, s’han donat a conèixer els actes de campanya fins el 26 de maig.

 

Alejandra Ferrer, candidata al Consell de Formentera, ha desgranat algunes de les noves propostes que GxF presenta en aquestes eleccions perquè “Formentera sigui una illa per a les persones. Una illa on el Turisme sigui un factor de millora de qualitat de vida dels nostres residents”.

 

Ferrer ha repassat també la feina feta els darrers anys a l’illa, “una Formentera que volem que continuï sent una terra tolerant, multicultural i sostenible”

 

Silvia Tur, candidata al Parlament de les Illes Balears per GxF en coalició amb PSOE i EU, ha valorat la importància per a Formentera de “comptar novament amb una diputada progressista per continuar amb la feina que hem estat fent aquests quatre anys al Parlament i que ha estat molt productiva per Formentera”.

 

Tur ha destacat que en aquesta legislatura s’ha donat compliment a més d’un 80% del programa presentat el 2015 i ha demanat la confiança de la ciutadania per continuar treballant per al benestar de formentereres i formenterers.

 

Com a cloenda d’acte, s’ha projectat el vídeo de campanya, realitzat per n’Alfredo Montero.

Enllaç del vídeo:  https://youtu.be/9-R1HvOWJOI

                                                                                                          “Formentera en bones mans”

                                                                                                             Formentera, 11 de maig de 2019